HASNAN HASSAN.. CHE HASNA HASSAN.. NUR HAZWANI HASNAN.. NUR HAZIRAH HASNAN.. MUHAMMAD HAFIZUDDIN HASNAN.. MUHAMMAD HAFIZZULLAH.. WE ARE HAPPY FAMILY

Monday, 25 June 2012

new born ! ^_^




dah lama aku tak update blog kan ?
ok hari nie aku nak story pasal anak cousin aku yang baru lahir..
aku hanya dapat tengok baby nie dalam pix kat fb jer.. 
sebab dye nie dilahirkan di CANADA..
kalau korang nak tau..baby nie adik kepada Amani..

nie la kakak baby 2..
SITI KHADIJAH AMANI BINTI MOHAMAD SALIHIN

nie pulak pix adik dye yang baru lahir..
nie pix tyme dekat hospital lagi..
 AMRU RAYYAN BIN MOHAMAD SALIHIN
lahir dekat Grand River Hosp, Kitchener, Canada
14 JUNE 2012 (xtau la tarikh nie btol ke x)
berat 3.87kg (berat daripada kakak dye tyme lahir dulu)

tyme dah balik umah..

nyenyak nye dye tidur ! 

muke macam kakak dye tyme kecik ! =)

lepas cukur rambut =)

tak sabar nak tunggu Rayyan n Amani balik Malaysia..
Mak ngah dah rindu kat Amani.. =')
n xsabar nak pegang Rayyan.. 

btw congrets kak min n abg salihin.. =) 
dah de sepasang dah.. hihihi



No comments:

Post a Comment