HASNAN HASSAN.. CHE HASNA HASSAN.. NUR HAZWANI HASNAN.. NUR HAZIRAH HASNAN.. MUHAMMAD HAFIZUDDIN HASNAN.. MUHAMMAD HAFIZZULLAH.. WE ARE HAPPY FAMILY

Wednesday, 23 April 2014

TAMAT PENGAJIAN SELAMA 3 TAHUN PERAH OTAK !

Setelah sekian lama aku tak update ! 
i miss u my blog ! setahun jugak la aku tak jenguk kau.. =)
ok.. from now i will always updating u my dear..
*entah betul ke idok aku speaking nie?? bantai je la labu oii.. 
terlalu banyak cerita aku nak tulis kat sini.. tapi the important topic is .....

 I'M FREEDOM  !

*aku bukan lagi student politeknik..In syaa Allah.. 
Sepanjang 3tahun aku kat sini, macam-macam cerita ada.. 
korang nak yang mane sedeyh? happy? masam? masin? semua ada..
tapi sebelum nak masuk semua tu better kita dgr yang happy dulu kan ? 
Apa yang happy nye??? 
ha... meh aku story.. 
Aku happy dok sini, aku jumpa dengan macam-macam orang.. 
aku dapat kenal gelagat dan cara hidup orang dari pelbagai negeri..
*sedangkan yang aku lebih rapat dengan budak senegeri jugak !
Hari Selasa 22 April 2014 secara rasminya aku berpisah dengan kawan-kawan aku.. semua classmate aku.. 
seriously , terlalu banyak kenangan dengan dorang, walaupun aku nie tak de la duduk serumah or rapat sangat dengan dorang, tapi banyak benda yang kitorang lalu bersama..
jom la layan picture kitorang dari sem 1 sampai sem 6,
*sebenarnya aku dah kurang ayat nak karang, yer la dah lame xasah bakat menaip =D



Semester 1




Semester 3




Semester 5







*aku tumpang kelas dorang untuk 3 sem.. =)








Semester 6



Di PSMZA kita bertemu, 
Di PSMZA jugak kita berpisah !
Lepas nie semua dah buat haluan masing-masing..
susah untuk berjumpa lagi ! 
I'm Gonna Miss U All Team DIPS2 Batch 2011 ! 

*Banyak kenangan aku dengan korang semua ! hope perkenalan kita nie kekal till jannah ! 
jangan lupa aku tau ! in Syaa Allah tahun depan time konvo kita jumpa lagi ! 



No comments:

Post a Comment